Re-integratie

Met ruim 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling in Zeeland, coaching en training zetten wij ons volledig in om jou met een hele persoonlijke begeleiding en aanpak duurzaam aan het werk te krijgen en/of te houden.
Dit doen we zowel voor bedrijven en hun medewerkers, als persoonlijk per individu.
Hierbij zetten wij altijd de persoon op de eerste plaats en halen samen het beste naar boven. Dit heeft in combinatie met onze grote kennis van en vele contacten in de Zeeuwse arbeidsmarkt al tot veel positieve resultaten geleid.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Jobcoaching:
Als erkende jobcoach organisatie zetten onze ervaren en gediplomeerde coaches zich in om medewerkers middels een hele persoonlijke begeleiding en aandacht duurzaam inzetbaar te laten zijn en blijven. Dit kan zowel intern als extern plaatsvinden.
Uiteraard is het ook mogelijk om als individu een jobcoachtraject te volgen.
Dit alles om ervoor te zorgen dat jij met volle energie en zelfvertrouwen weer positief aan het werk kan gaan of blijft.

Sollicitatietraining:
Vind je het moeilijk om een cv op te stellen of een motivatiebrief te schrijven? Of wil je je graag voorbereiden op een gesprek en handige tips krijgen?
Wij kunnen je net dat stukje extra bieden waardoor je opvalt tussen de andere sollicitanten. Dit om ervoor te zorgen dat je droombaan een stap dichterbij komt!

Re-integratie:
Sinds begin 2021 is ZEBRA FLEX een door het UWV erkende partner voor het volgen van re-integratietrajecten. Bij ons zijn de volgende trajecten mogelijk:

  • Naar werk
  • Werk Fit

Naar werk is een traject gespecialiseerd in het coachen naar werkhervatting. Door onderliggende knelpunten is het voor jou wellicht al een hele tijd lastig om aan het werk te gaan. Door een persoonlijke aanpak gaat onze coach samen met jou aan de slag om een persoonlijk coachingsplan op te stellen. Alles wordt uit de kast gehaald om werkhervatting mogelijk te maken.

Werk fit is een traject geschikt voor mensen die al langer niet meer hebben deelgenomen aan de arbeidsmarkt. Arbeid is mogelijk maar lijkt nog ver weg? Samen met onze coach ga je aan de slag om stappen te zetten naar een passende baan. 

Waar staan wij voor?

  • Persoonlijke begeleiding en aanpak
  • Een vaste en ervaren coach
  • Jij staat voor ons centraal
  • Resultaatgerichte coaching
  • Goed toegankelijk kantoor met eigen parking

Belangstelling gekregen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Je bent altijd welkom en de koffie / thee staat klaar.

Indien nodig komen wij naar je toe of spreken af op locatie.
 

ZEBRA FLEX BV

Columbusweg 10
4462 HB  GOES

ZEELAND

Tel: 0113 - 25 18 11
Whatsapp: 06-21 88 47 34
Mail: info@zebra-flex.com

Direct contact

Latest vacancies

Have a look at our Dutch website for more vacancies

ZEBRA FLEX
Re-integratie

Lees meer >>

Wij werken onder de NBBU-CAO
Wat houdt dat voor u in?

Betaling

Correcte en stipte wekelijkse betaling

Vakantiedagen

U heeft recht op vakantiegeld 8,33%, 16 vakantie uren per gewerkte maand, beloning volgens cao van inlener

Loonstroken

Digitale verwerking uren en digitale loonstroken

Veiligheid & kwaliteit

Veiligheid staat bij ZEBRA FLEX voorop. Onze medewerkers hebben persoonlijke beschermingsmiddelen, afgestemd op hun functie en werkomstandigheden. Iedere medewerker beschikt over eigen handgereedschap van goede kwaliteit.

ZEBRA FLEX is in het bezit van diverse certificaten om te kunnen garanderen dat we een betrouwbare en hoogwaardige bedrijfsvoering hanteren. Wij zijn VCU, NEN 4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd.